Opgrader dine evner med et InDesign kursus i København

Der er mange måder, hvorpå du kan opgradere dine evner og kvalifikationer inden for flere forskellige arbejdsområder. Er du selvstændig, arbejder du med grafik og reklame, eller har du bare en rigtig god hobby, hvor du gør meget brug af det grafiske, så kan du med fordel overveje at tage et InDesign kursus i København. Her vil du kunne få skræddersyet et forløb, som passer helt perfekt til dig og det, som du skal bruge dine nye evner til.

Et InDesign kursus – både for private og virksomheder

Kurser som dette er ikke udelukkende rettet mod erhverv, lige som mange andre kurser er. Man kan naturligvis også booke undervisningen som erhverv, men den er også tiltænkt private, der bare gerne selv vil investere lidt i deres evner i programmet. InDesign er et ret så kompliceret program, der kan være svært at sætte sig ind i uden hjælp og undervisning. Det skyldes blandt andet, at programmet har så vanvittigt mange funktioner, hvilket også er noget af det, der gør programmet populært.

Der tilbydes flere typer af kurser i InDesign:

  • Den grundlæggende undervisning
  • Den udvidet undervisning
  • Den grundlæggende undervisning på engelsk
  • Den udvidet undervisning på engelsk

Det giver lidt sig selv, at du skal have en vis kendskab til programmet, før du kan give dig i kast med den udvidet undervisning. Har du aldrig stiftet bekendtskab med InDesign, så skal du naturligvis starte med den grundlæggende undervisning. Føler du dig nogenlunde sikker i det basale, så kan du overveje den udvidet undervisning.

Undervisning i den engelske version er selvfølgelig oplagt til dem, der ikke er så stærk i det danske sprog. Et helt andet aspekt er dog, at man i mange virksomheder arbejder internationalt, og derfor er det den engelske version, der anvendes på en del arbejdspladser, også selvom alle taler dansk. Her kan det være en fordel at kende den engelske version af InDesign, så man ikke går i stå midt i arbejdet, fordi man pludselig ikke helt kan regne ud, hvad en funktion hedder i den engelske udgave, når man er vant ti at bruge den danske udgave.

Tag praktiske og relevante projekter med ind i undervisningen

Når du tilmelder dig et InDesign kursus i København, så kan du få udformet undervisningen, så den retter sig mod den type projekter eller opgaver, som du regner med at bruge programmet til. Det betyder for dig, at du kan tage dine egne projekter med ind som en del af undervisningen og derved få vejledning og støtte af de dygtige undervisere til dit projekt.

At springe ud i at bruge programmet som en del af den virkelige verden er også meget fremmende for læringsprocessen, så det ikke bliver for teoretisk. Samtidig ender du ud med noget brugbart og ikke blot undervisningsmateriale, når du er færdig med kurset. Du kan læse mere og tilmelde dig her: https://www.4d.dk/kurser/adobe/indesign

Et kursus med tilfredshedsgaranti og dygtige instruktører

Ved at vælge et InDesign kursus i København, så får du den maksimale kvalitet ud af undervisningen. Instruktørerne er certificerede og materialet er godt og grundigt gennemarbejdet. Samtidig er de fysiske rammer fortrinlige, hvilket også er med til at skabe ey godt arbejdsmiljø. Når kurset er færdig, så har du stadig mulighed for at ringe til instruktørerne og få telefonisk rådgivning, hvis du støder ind i nogle problemer i forbindelse med InDesign, og så ydes der tilfredshedsgaranti og afholdelsesgaranti på kurset. Overvejer du at opgradere dine evner i InDesign, så vil det helt klart være oplagt for dig at vælge et InDesign kursus i København, hvor teori bliver forvandlet til praktisk læring og hvor undervisningen foregår på et professionelt plan og i et godt arbejdsmiljø.