Hos animu.dk bevæger alle sig rigtigt

Når man skal lave en video af noget, dette kunne for eksempel være en animationsvideo, så er det altid svært at få dem i videoen til at bevæge sig som rigtige mennesker. Men hos animu.dk har de nogle gode arbejdere, som kan gøre dette.

 

Skal du have lavet en video af dig selv og alle dine kollegaer er du formentligt interesseret i at I ligner jer selv så meget som muligt. Og det kan animu.dk være med til at sørge for at I gør. For de kan nemlig lave en god animationsvideo som er så virkelighedstro, at det næsten vil komme til at skræmme dig. For hos http://animu.dk/ vil de nemlig gå meget op i at se jer rigtigt inden de går i gang med videoen. De vil dog nok til gengæld sige til jer, at det kommer til at være lidt dyrere end hvis I bare vælger, at det er nogle helt tilfældige mennesker, som skal indgå i videoen.
Men da det er noget, som skal bruges til et indslag til den næste julefrokost må I simpelthen bare sige til animu.dk, at I kun er interesserede i at købe videoen, hvis de mennesker, som kommer til at fremgå af videoen rent faktisk ligner jer selv. Det vil sige, at når I engang får videoen at se så skal man kunne se, at du har en lidt hoppende gangart, og når du så begynder at gå, ligner det mere, at du løber. Det skal du gøre helt klart for animu.dk inden de går i gang. For det er noget, som du altid har fået at vide af folk og derfor skal det selvfølgelig med i videoen.

Få gode råd til din animatiosnvideo

Hos animu.dk sætter de sig ind i folk

Det er ikke kun den sjove gangart, som skal med i videoen for det er ligeså meget de andre medarbejdere og deres helt særlige måde at bevæge sig, som skal med i videoen. Derudover skal det nemlig med, når I snakker med animu.dk, at sekretæren altid har det med at have hænderne over hovedet. Det er faktisk aldrig noget, som I har snakket om på kontoret. Men ikke desto mindre er det noget, som har undret jer over siden den dag han startede på arbejde. For det sker i hvert fald 100 gange på en dag.

Dette er formentligt også noget, som I lige skal gøre dem opmærksomme på hos animu.dk da det ikke er sikkert, at dette fremgår helt klart når de blot ser en lille videobid, som I har sendt. Så derfor er det noget, som I skal sige eksplicit til jeres møde med animu.dk. Mange gange er det slet ikke nødvendigt at have et møde med dem, da det for det meste blot er videoer af folk, som ikke skal ligne nogen specielt. Men i dette tilfælde er det muligvis nødvendigt, at I får et rigtigt fysisk møde med dem fra nimu.dk, så de kan komme til at forstå jeres ide, jeres koncept og jeres kontor fuldstændigt.