Inspiration til badmintontasker

På nutidens marked for badmintonudstyr er der særligt to mærker der skiller sig ud, og dette gør sig også gældende når man snakker om badmintontasker. Det er i høj grad Forza og Yonex der dominere markedet, men særligt fordi de fremstiller alle former for udstyr og tilbehør til sporten. Der er andre konkurrenter på markedet når man snakker om eksempelvis badmintonsko, hvor andre sportssko-producenter er en del af markedet. Men særligt ved badmintontasker er det Yonex og Forza der er styrende og sætter dagsorden. Det betyder også at det er de to mærker man kan vælge imellem når man er på udkig efter en ny badmintontaske. Derfor er det meget relevant at kigge på de punkter hvor de to mærker er differentieret fra hinanden, og på hvilke områder de ligger sig tæt ad hinanden med sammenlignelige teknologier.

 

eksempel på badmintontaske

eksempel på badmintontaske

Nem at transprotere

En Forza badmintontaske er selvfølgelig med skuldrestropper, så den er let at transportere til og fra hallen, især hvis man cykler. I gamle dage var der kun {en enkelt strop, som du skulle have over kryds, hvis du skulle nogle steder. Dette har man kending til fra almene tasker. Dog hvis en taske er cirka på størrelse med en Forza badmintontaske, så er det langt fra optimalt udelukkende at have en enkelt strop, fordi den desværre vil rutsje rundt når man cykler. Herfor er der på samtlige tasker to eller flere stropper som på en klassisk rygsæk.

Det samme gør sig også gældende for Yonex, da mange af de Yonex badmintontasker, som kommer til Europa er solgt med skuldrestropper, der gør det mindre besværligt at transportere dem rundt til og fra træning. Og i særdeleshed hvis du er på cykel, da er det behændigt at du har mulighed for at have ens taske over skulderene frem for i hånden. Der plejer også at være en eller flere remme, så du kan bære den som en almindelig håndtaske. Dette er praktisk hvis du bare må ændre placering i hallen eller derhjemme.

 

Sikre dine strenge holder længere

Pro bags kollektion fra Yonex er lavet af de mest holdbare råmaterialer og der mangler ikke det mindste i forhold til komfort og detaljer. Det kan fremhæves at ketcherrummet i denne variant af Yonex badmintontasker er foret med en god termo forring, som har til formål at garantere at dine ketcher ikke får betydningsfulde udslag i temperaturen, da det kan smadre hårdheden på dine strenge, fordi de giver sig i varme og trækker sig sammen når det er koldt.

Forza har selvfølgelig også termoregulering af rummet hvor ens ketcherne lægges i, for at undgå at de udsættes for store svingninger i temperaturen hvis de er nødsaget til at blive fragtes. Det er ikke godt for strengene at blive påvirket af betydeligt sving i varmen i tilfælde af de skal fragtes. Det vil sige der er selvfølgelig overvejet alt hvis man erhverver dig en Forza badmintontaske.

 

Plads til sko

Forza er særlig innovative og gør meget for at sikre de bedste forhold for alle spillere. Derfor er deres særlige linje Trick og Carton, et godt eksempel på deres gode og positive tankegang og udvikling. I denne model er der et ekstra rum til tilbehør og en unik pose til at opbevare sko i. Det betyder altså at man ikke skal opbevare sine sko sammen med sit håndklæde eller sit rene tøj. Så er man netop fri for at få lugtgener overført til andet i tasken, fordi man kan ikke undgå at ens fodtøj kommer til at lugte på sigt. Og særligt nåe man sveder som sportsudøver er det helt naturligt. Det har Forza altså valgt at fokusere på, for at give spillerne en bedre oplevelse.

Ligeledes har Yonex haft samme tankegang, når det kommet til lugtgener. Det vil sige at en taske fra Yonex i Pro Bags serien indeholder naturligvis en separat lomme til ens sko, så de ikke skal have plads sammen med dit tøj,udstyr og dine ketcher. På den måde er du garanteret at lugt og sved fra de fugtige sko kommer over på det nye tøj eller håndtaget på ens ketcher.

 

Undersøg mere om badmintontasker på badmintontaske.dk