Se godt ud i fantastiske klæder fra Mulberry

Du kender sikkert godt navnet Mulberry når du læser det. Originalt stammer det egentlig fra en plante (eller et det et bær?), men hvis du lever i det 21. århundrede forbinder du det uden tvivl med kvalitetstøj som måske har en overdådig pris, men kun fordi, at det også er en luksus vare. Firmaet der blev skabt i 1971 af Roger Sault og hans moder Joan har bare kørt på lige siden, og nu står de til at være et af verdens mest kendte tøjfirmaer. Hvordan kan det egentlig lige være, at sådan et lille firma kan blive så stort på så kort tid? I modsætning til konkurrenter som Burberry (som jo deler slutningen af sit navn sammen med Mulberry), så har Mulberry altså ikke været på scenen særlig længe, så hvad er det helt præcis der fik Mulberry til at eksplodere på den måde?

Kort og godt var det simpelthen fordi, at de blev kendt internationalt for deres forrygende lædervarer. Hvis du ville have noget i læder, og du gerne ville have, at det var en rigtig god kvalitet, så var det jo en selvfølge for dig (hvis du boede i England), at du skulle have noget fra Mulberry. Der er mange grunde til, at denne virksomhed pludselig blev til en fashionpowerhouse, som Wikipedia artiklen kalder det, men i bund og grund var det jo bare fordi, at de har nogle varer som er rigtig gode. Du kan læse mere om deres overdådige varer på dette link.

Men er du bange for at betale prisen for Mulberry?

Der er mange, som vælger ikke at købe Mulberry varer simpelthen fordi, at de mener at de ikke har penge til det. Men jeg skriver denne artikel nu for at sige, at jeg er helt sikker på, at du sagtens har penge til flere af deres varer uden at du skal tage lån på huset eller noget andet. Spøg til side, så er der faktisk flere steder hvor man kan finde rigtig billige Mulberry varer som lader dig se helt fantastisk ud uden at du skal af med alt for mange penge. Det kræver bare, at man er lidt skarp og kan genkende de sider, som vil komme til at give dig gode tilbud. Og så måske også lidt tålmodighed som går ud på, at man skal vente en lille smule til de gode tilbud kommer.